Prieš kelionę jis apsilankys „LTeam“ olimpiniame miestelyje Kaune. Sekmadienį nuo 16 val. atvirame pokalbyje dalyvaus ir Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoja Birutė Šakickienė.

Po susitikimo su olimpiečiais visi kviečiami masinėje bokso mankštoje, skirtoje apšilti prieš Eimanto Stanionio startą Rio. Jo transliacija – 18.30 val. Beje, atviroje mankštoje dalyvaus ir dukart olimpietis, vienas garsiausių lietuvių boksininkų Egidijus Kavaliauskas.

Belaukiant po 19.52 ir 20.14 val. Lietuvos laiku įvyksiančių Rūtos Meilutytės ir Dano Rapšio pasirodymų Brazilijoje, Rotušės aikštėje apie Lietuvos plaukimo istoriją padiskutuos ir šiųmetės delegacijos galimybes įvertins olimpiečiai plaukikai Saulius Binevičius (Sidnėjus, Atėnai ir Pekinas) ir Birutė Statkevičienė (Miunchenas).

Nuo 20.15 val. – olimpinis krepšinis. Lietuvos ir Brazilijos rungtynes kauniečiai stebės vieninteliame tokio dydžio ekrane po atviru dangumi Kaune.

Rotušės aikštėje taip pat galima išbandyti irklavimo treniruoklius (greičiausi irkluotojai laimės prizus) ir pamėtyti į krepšį. Muziejaus palapinėje – solidi sportinė biblioteka ir istorinės ekspozicijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)