32-ejų metų aukštaūgis praėjusiame sezone rungtyniavo Kosove. Atstovaudamas Prištinos „Sigal“ klubui Aurimas Kieža aikštelėje praleisdavo po 24 minutes, pelnydavo po 10,1 taško, atkovodavo po 6,2 ir atlikdavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Vis tik pavasarį puolėjas patyrė kryžminių kelio raiščių traumą ir buvo priverstas be krepšinio praleisti beveik pusmetį.

Nepaisant to, Marijampolės ekipos vyriausiasis treneris Giedrius Žibėnas vertindamas komandos papildymą neslėpė, kad A. Kieža taps svarbia komandos dalimi.

„Apie Aurimą galima pasakyti tik geriausius žodžius. Visų pirma, jis yra tikras profesionalas, kuris negaili patarimų jaunesniems komandos žaidėjams – jaunai komandai tokių žaidėjų buvimas komandoje yra didelė paspirtis tiek aikštelėje, tiek ir už jos ribų. Jis su komanda sportuoja jau tris savaites, todėl tikiu, kad pritapti prie kolektyvo ir žaidimo jam nebus jokių problemų“, - tvirtino G. Žibėnas.

„Sūduvos-Mantingos“ naujokas klube gali debiutuoti jau penktadienio (sausio 23-ios d.) rungtynėse su Vilniaus „Perlo-MRU“ ekipa.

Praeityje A. Kieža yra rungtyniavęs „Šiaulių“, Poltavos „Poltava“ (Ukraina), Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Utenos „Juventus“ komandose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)