Pirmoje savo profesionalaus bokso dvikovoje H. Bjornssonas Dubajuje susigrūmė su kanadiečiu Devonu Larrattu. Pastarasis yra profesionalus rankų lenkimo sporto atstovas ir „Youtuberis“.

Abu prie rankų lenkimo stalo buvo susitikę 2015 metais, tuomet triumfavo D. Larrattas.

Bokso ringe apie lygią kovą nė kalbos nebuvo – Kalnas nespėjo nė sušilti, kai teisėjas pirmajame raunde paskelbė islandą nugalėtoju. Jo varžovas buvo įveiktas techniniu nokautu.

Buvęs pasaulio galiūnų čemponas ir dukart prestižinio „Arnold Strongman Classic“ turnyro nugalėtojas už savo oponentą buvo ir aukštesnis, ir sunkesnis. Nors ir „numetęs“ per 50 kg.

Kanadietis teisėjo sprendimui nutraukti dvikovą neprieštaravo, o priėjęs prie kameros ištarė: „Viskas, ką šiandien galiu pasakyti, tai kad Thoras įspyrė man į subinę“.

Islandijos mižinas iš pradžių išreiškė pagarbą kanadiečiui, sakydamas, jog šis „yra tikras kovotojas su didele širdimi, nes priėmė iššūkį ir po penkių savaičių treniruočių atvyko su juo boksuotis“.


Tuomet Kalnas kreipėsi į kitą galiūną E. Hallą, su kuriuo turėjo susigrumti rugsėjo 18 dieną, tačiau britui patyrus rankos bicepso traumą, kova buvo atidėta.

„Jūs žinote, su kuo noriu kovoti. Žinau, jis smaginasi gulėdamas ant sofos su popkornu ir kola. Mėgaukis gyvenimu, bičiuli, nes netrukus aš tave nokautuosiu“, – sakė H. Bjornssonas.

Žvėries pravarde galiūnų pasaulyje garsėjęs E. Hallas, taip pat įspūdingai transformavęs savo kūną, dėl islando grasinimų nesuka galvos.

„Bjornssono kova yra labai juokina, – britų žurnalui „Men's Health“ sakė E. Hallas. – Tai, ką pamačiau, man suteikia dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, nes aš žinau, ką aš galiu“.


Kiek verti H. Bjornssono pažadai ir ką išties gali E. Hallas, galima bus pamatyti bokso ringe 2022 metų kovo pabaigoje. Būtent tada ir numatytas kitas jų susitikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)