Paskutinį kartą savo triuškinamais smūgiais ir dinamika garsėjęs M. Tysonas profesionaliai ringe kovojo 2005 metais. Per savo 20 metų karjerą jis laimėjo 50 dvikovų.

Lapkričio 28 dieną M. Tysonas ketina grįžti į ringą ir parodomojoje dvikovoje susigrumti su Roy Jones Jr. Įdomu, kad sudėjus abiejų boksininkų amžių gautųsi 105 metai.

Turint galvoje abiejų dalyvių amžių, bokso dvikovos laikas nuo įprasto 24 minučių sumažintas iki 16 minučių. Tai abu kovotojai galės pademonstruoti savo technines savybes nejausdami nuovargio.

Kalbant apie fizinį pasirengimą ekspertai stebisi, kokią gerą sportinę formą yra įgijęs M. Tysonas.

Kalbėdami apie žvėrišką bokso legendos nusiteikimą ir vis dar jame tūnantį pyktį sirgaliai net nuogąstauja dėl M. Tysono varžovo sveikatos po dvikovos.

„Jis dabar atrodo geriau nei tuomet, kai baigė karjerą“, – pastebėjo vienas sirgalius. Kitas jam pritarė: „Mike'as dabar – tikras monstras“.

Šią kovą Lietuvoje tiesiogiai transliuos „Go3“ televizija. Prieš pagrindinį vakaro mūšį vyks ir kelios kitos įspūdingos apšildančios kovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)