Sostinės komanda į finalą žengė antradienio vakarą, kai per antras pusfinalio serijos rungtynes nugalėjo Vilniaus „Žuvėdrą–Archyvų sistemas“ 4:1 (1:0) ir laimėjo seriją 2-0. Pirmas rungtynes „HFTC-Tauras“ laimėjo 1:0.

Per antrą dvikovą prieš pat didžiąją pertrauką (31 min.) šalies vicečempiones į priekį išvedė Alma Balkaitytė, bet 43 min. Jovita Banevičiūtė rezultatą išlygino. Vis dėlto 50 min. Paulina Pumputytė sugrąžino pranašumą „HFTC-Taurui“, o tašką rungtynėse dviem taikliais smūgiais 60 ir 68 min. padėjo rezultatyviausia vicečempionių žaidėja Kristina Poškutė.

Pusfinalyje kritusi „Žuvėdra–Archyvų sistemos“ mažojo finalo serijoje iki dviejų pergalių susitiks su Šiaulių „Sporto gimnazija–SM Klevu“.

Taip pat prasidėjo ir pereinamoji serija dėl teisės 2016-2017 metų sezone žaisti Lietuvos čempionato A divizione. Per pirmas rungtynes šiemet elito diviziono paskutinėje vietoje likusi „Kelmė“ įveikė Šiaulių SM „Klevą“ 2:1 (0:1).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)