Siekti aukštesnių pozicijų vilniečiui neleido nesėkmingas pasirodymas fechtavimosi rungtyje. Ją J. Kinderis pradėjo 8 pergalėmis iš 13 galimų, tačiau vėliau sekė 8 pralaimėtos dvikovos iš eilės. Rungtį lietuvis baigė surinkęs 13 sėkmingų dūrių iš 35 galimų (30 vieta rungtyje) ir pelnė tik 179 taškus.

Plaukimo rungtyje J. Kinderis distanciją įveikė per 2 min. 10,07 sek. ir užsidirbo dar 310 taškų.

Papildomame fechtavimosi etape 2013-ųjų pasaulio čempionas nugalėjo italą Fabio Poddighe, bet po to pralaimėjo Charlesui Fernandesui iš Gvatemalos, todėl savo sąskaitą papildė tik vienu papildomu tašku.

Jojimo rungtyje, kaip ir per išvakarėse vykusias moterų varžybas, žirgai sportininkams sukėlė daug sunkumų. Pavyzdžiui, lyderiu buvęs kinas Jiahao Hanas pelnė vos 231 tašką iš 300 galimų ir iš pirmosios vietos smuko į 20-ąją.

Laimei, J. Kinderis buvo vienas iš 6 penkiakovininkų, kurie distanciją įveikė be klaidų ir pelnė visus 300 taškų. Prieš kombinuotąją bėgimo ir šaudymo rungtį lietuvis buvo 25-as, o nuo pirmavusio egiptiečio Amro El Geziry jį skyrė 63 sek.

Savo stipriausioje rungtyje J. Kinderis distanciją įveikė per 11 min. 8 sek. (11 vieta; 632 taškai) ir bendrojoje įskaitoje pakilo į 21-ą poziciją. Iš viso finale vilnietis surinko 1421 tašką.

Etapo laimėtoju tapo prancūzas Valentinas Prades'as, pelnęs 1492 taškus. Nuo jo vos 3 taškais atsiliko tautietis Christopheris Patte, o 7 taškais – čekas Janas Kufas.

Ketvirtasis pasaulio taurės etapas balandžio 14-18 dienomis vyks Kečkemeto mieste Vengrijoje. Po jo paaiškės po 36 moteris ir vyrus, kurie pelnys teisę gegužės 5-8 dienomis dalyvauti pasaulio taurės finale Sarasotoje (JAV).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)