Čempiono taurė iškeliavo į krepšinio sostinę Kauną, nes pramoginės penkiakovės varžybose triumfavo Kauno „Žalgirio“ talismanas Žalgirinis, surinkęs 35 taškus.

Antrą vietą su 31 tašku užėmė Druskininkų „Snow Arenos“ atstovas Sniegius, trečią – Vilniaus „Lietuvos ryto“ Vilkas, 27 taškai.

Apmaudžiai vos puse taško nuo Vilko atsiliko ir ketvirtoje vietoje liko Klaipėdos „Neptūno“ Neptūnas.

Dalyviai savo sugebėjimus demonstravo dailiojo čiuožimo, gatvės šokių, ledo ritulio, slidinėjimo uždarų patalpų treniruokliais SkiErg, nusileidimo nuo kalno sniego dviračiais rungtyse.

„Vyko arši ir įtempta kova, man sunkiausia buvo slidėjimo treniruokliais rungtis, kurios metu galvojau, kad numirsiu. Manau, tinkamai išnaudojau savo stipriąją pusę – šokius, todėl nuo pat pradžių atsiplėšiau nuo varžovų dailiojo čiuožimo, gatvės šokių rungtyse“, - pergale džiaugėsi Žalgirinis.

Nedaug nuo nugalėtojų atsilikęs druskininkietis Sniegius taip pat neliūdėjo: „Galbūt kitos komandos mane kaip šeimininką ir laikė favoritu, tačiau aš taip nesijaučiau ir labai džiaugiuosi sidabro medaliu. Iki tol buvau išbandęs tik sniego dviratį, o kitose rungtyse sekėsi taip, kaip sekėsi“.

Talismanų pasirodymą vertino griežta komisija – pasaulio čempionė irkluotoja Donata Vištartaitė – Karalienė, olimpinė čempionė Vida Vencienė, lengvaatletė Rasa Drazdauskaitė ir „X faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)