Lietuvis per aštuonias rungtis surinko 91 tašką ir įtikinamai aplenkė antroje vietoje likusį amerikietį Mike‘ą Burke‘ą (86 tšk.) bei į trečią poziciją sugebėjusi pakilti lenką Kšyštofą Radzikowskį (74 tšk.).

Ši pergalė leido Ž. Savickui bendroje Čempionų lygos įskaitoje pakilti į antrą vietą. Nugalėtoju tapo viso sezono metu pirmavęs K. Radzikowskis. Lietuvis bendroje įskaitoje neaplenkė K. Radzikowskio, nes dalyvavo vos septyniuose etapuose iš 16, o lenkas praleido tik tris.

DELFI primena, kad Ž. Savickas šiemet bet pergalės Malaizijoje taip pat laimėjo dar 5 galiūnų Čempionų lygos etapus. Lietuvis triumfavo Olandijoje, Rusijoje, Gibraltare (Jungtinė Karalystė), Lietuvoje ir Brazilijoje. Tik Lenkijoje už lietuvį pranašesnis buvo čempionu tapęs K. Radzikowskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)