Nusikaltėliui ar nusikaltėliams pavyko pasprukti automobiliu. Įvykio aplinkybės ir motyvai neatskleidžiami. Spėjama, kad pasaulio kikbokso čempionas stovėjo prie savo namo laiptinės, kai į jį dukart šovė pribėgęs kaukėtas asmuo.

„Lapkričio 18 d. Neu-Ulmo mieste buvo nužudytas 37-erių metų Rusijos pilietis. Žiniasklaida jį sieja su Rusijos sportu. Mes įkūrėme tyrėjų grupę, kurią sudaro 25 žmonės“, - Rusijos valstybinei informacijos agentūrai TASS sakė miesto policijos atstovas Jurgenas Krautwaldas.

M. Musalajevas yra laimėjęs visas 17 savo kovų kikbokso ringe ir 15 mišrių kovos menų dvikovų. Tatarstano prezidento Rustamo Minnichanovo įsaku jis buvo paskirtas 2013 metų Universiados Kazanėje oficialiu pasiuntiniu.

Pastaruoju metu M. Musalajevas su šeima gyveno Vokietijoje.

Iš viso įvairiuose turnyruose M. Musalajevas iškovojo aštuonis titulus. Jis buvo Tailando bokso pasaulio čempionas bei MMA kovų planetos ir Europos nugalėtojas. Jis buvo totorių kovinio sporto komandos „Prince Team“ kapitonas ir lyderis.

Policija ieškoti sąsajų su prieš septynis mėnesius įvykusia žmogžudyste Vokietijos mieste Baden Viurtemberge, kur taip pat buvo nužudytas kitas Rusijos kikboksininkas – pasaulio čempionas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)