Tuo pačiu ukrainietis jau 10-ą kartą apgynė Pasaulio bokso organizacijos (WBO), Tarptautinės bokso federacijos (IBF) ir Tarptautinės bokso organizacijos (IBO) čempiono titulus.

Dvikovos favoritu laikytas V. Kličko kontroliavo kovos eigą ir privertė D. Haye nuolat trauktis. 11 raunde britui buvo fiksuotas nokdaunas, kuomet boksininkas jau ne pirmą kartą suklupo ringe.

Visgi D. Haye sugebėjo atsilaikyti visus 12 raundų ir pavojingai kontraatakuoti, o V. Kličko nepavyko iškovoti jubiliejinės, 50-osios pergalės nokautu.

„Ačiū sirgaliams, kurie palaikė tiek mane, tiek mano varžovą. D.Haye garbingai priešinosi, bet laimėjau aš ir esu tuo labai džiaugiuosi. Ginsiu savo titulus kiek galėsiu. Atsiprašau, neišpildžiau savo pažado – 50-ojo nokauto, tačiau pažadu, jog jūs tai dar pamatysite“, – sakė V.Kličko.

Tai buvo 56-oji ukrainiečio pergalė. 49 kartus ukrainietis savo varžovus pasiuntė į nokautą. Per savo karjerą V. Kličko patyrė tris nesėkmes.

Vyresnysis Vladimro brolis Vitalijus Kličko yra pasaulio čmpionas pagal WBC versiją, todėl dabar brolių rankose - visi penki svarbiausi pasaulio čempionų diržai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją