„Kviečiame aktyvius ir smalsius žmones jungtis prie mūsų komandos ir birželio 7 dieną kartu su varžybų dalyviais patirti tikrą nuotykio dvasią. Jūsų pagalbos reikės visose varžybų trasose – bėgimo, dviračių, plaukimo, riedučių, taip pat varžybų centre. Tai puiki proga pamatyti unikalias varžybas iš vidaus, susipažinti su sporto renginių organizavimu ir praleisti dieną puikioje kompanijoje“, – sako varžybų organizatorius Vytenis Benetis.

Kasmet „Vilnius Challenge“ talkina apie 100 savanorių. Savanorių amžius nėra ribojamas. Nepilnamečiai bus prašomi turėti tėvų sutikimą. Savanoriai gali registruotis: savanoriai@vilniuschallenge.lt

Varžybų centras šiemet įsikurs prie Prekybos ir pramogų centro „Ozas“. Tikslias trasas varžybų dalyviai sužino tik stovėdami prie starto linijos. Organizatoriai trasas Lietuvos sostinėje stengiasi suplanuoti taip, kad intriga būtų kuo didesnė. Varžybų dalyviai, kaip ir ankstesniais metais turės orientuotis Vilniaus mieste, važiuoti dviračiais, įveikti bėgimo, požemių, irklavimo bei riedučių rungtis.

„Vilnius Challenge“– pirmosios ir vienintelės urbanistinės multisporto varžybos Lietuvoje. Pernai jose dalyvavo 1000 dalyvių iš 10 šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)