Dalyvauti svečių teisėmis šioje sporto šventėje yra kviečiamos ir kitos vidaus reikalų sistemos padalinių komandos.

Tai - Vadovybės apsaugos ir Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentai prie Vidaus reikalų ministerijos bei Viešojo saugumo ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Vidaus reikalų ministerijos.

Dalyviai varžysis septynių sporto šakų varžybose: mažojo futbolo, krepšinio 3x3, šaudymo iš tarnybinio ginklo (pistoleto), dziudo, paplūdimio tinklinio (vyrų ir moterų), taikomojo biatlono ir šachmatų.

Žaidynių atidarymas vyks rugsėjo 22 d. 10.00 val. Policijos mokyklos stadione (T. Kosciuškos g. 7, Vilnius), o uždarymas - rugsėjo 23 d. 15.00 val. generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijoje (Šilo g. 5A, Vilnius).

Žaidynių tikslas - skatinti glaudų kariuomenės, policijos ir kitų institucijų prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos bendradarbiavimą, populiarinti taikomąsias ir kitas sporto šakas tarp kariuomenės, policijos ir kitų institucijų prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos pareigūnų, gerinti jų profesinį pasirengimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją