Dėl teisės patekti į stipriausių pasaulio kovotojų šešioliktukus bei kautis dėl didžiojo prizo sunkaus svorio kategorijoje Lietuvai atstovaus Mindaugas Sakalauskas, Martynas Knyzelis ir Mantas Rimdeika.
Svorio kategorijoje iki 70 kg už Lietuvos vardą kausis Tadas Jonkus, Valdemaras Kulda ir Vaidas Valančius.

Be to, vakaro metu bušido gerbėjų laukia ir istorinė titulinė kova. Į ringą žengs vienas stipriausių pasaulio kovotojų, K-1 superžvaigždė Artūras Kyšenka. Vilniuje jis susikaus dėl KOK pasaulio čempiono diržo.

Be šios titulinės kovos vyks kitos ypač įdomios MMA superkovos, kurių metu galima bus išvysti stipriai reitingais kylantį Tomą Pakutinską bei pralaimėjimų nepripažįstantį Maksimą Nevolią. Na, o dar vienoje, ne mažiau intriguojančioje vakaro kovoje charizmatiškas Ignas Barysas grumsis su Vokietijos čempionu.

Šiame istoriniame turnyre lietuvių varžovais taps gerai visame pasaulyje žinomi kovotojai iš Olandijos, Belgijos, Vokietijos, Anglijos, Lenkijos, Baltarusijos, Moldovos ir Rumunijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją