Jau turnyro starte susitiko dvi turnyro favoritės - „Marlboro“ ir „Vilkų“ komandos. Po labai įtemptos kovos laimėjo „Vilkai“ bendru rezultatu 2:1. Tačiau pralaimėjimas pačioje turnyro pradžioje neišmušė „Marlboro“ komandos iš vėžių.

Jie, laimėję visas likusias pirmo etapo kovas, prasibrovė į pusfinalį. Taip pat į pusfinalį be pralaimėjimų pateko „Snukeristų“ ir NBK komandos. Po įtemptos kovos su „Free Ball I“ komanda, paskutiniais pusfinalio dalyviais tavo „Vilkai“.

Pusfinaliai

Pirmame pusfinalyje susitiko NBK ir „Marlboro“ komandos. Šįkart „Marlboro“ buvo visa galva pranašesni už varžovus ir nugalėjo 3:0.

Antrame pusfinalyje, kur kovojo „Snukeristų“ ir „Vilkų“ komandos, po įtemptos kovos rezultatu 2:1 nugalėjo ir į finalą pateko pirmieji.

Finalas

Prireikė beveik devynių valandų, kad būtų išaiškinti turnyro finalo dalyviai. Vėlų šeštadienio vakarą prasidėjo ilgai lauktas turnyro finalas, kuriame susitiko „Marlboro“ ir „Snukeristų“ komandos. „Marlboro“ nesunkiai nugalėjo varžovus rezultatu 3:0 ir tapo Lietuvos biliardo klubų čempionais.

Turnyro prizininkai:

1. „Marlboro“ (Aleksandras Isajenka, Jakovas Krasilovas ir Artūras Struckas);
2. „Snukeristai“ (Vilius Schulte, Simonas Dragūnas ir Jokūbas Merkelis);
3. „Vilkai“ (Geistys Mickus, Karolis Šimėnas ir Ernestas Aužbikavičius);
3. NBK (Viktoras Skulskis, Vadimas Savickis ir Vitalijus Potaševas).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)