Turnyras Vilniuje rengiamas nuo 2014 metų.

„Džiugu, kad Lietuvoje turime tokį projektą, kuris patinka sportininkams ne vien iš Lietuvos, bet ir pritraukia dėmesio iš užsienio klubų. Labai tengiamės, kad turnyro kokybė dėl kiekybės nenukentėtų, siekiame kurti kuo geresnes sąlygas jaunoms karatė žvaigždėms tobulėti,“ – sakė turnyrą rengiančio „Ippon“ klubo vadovas ir Lietuvos kiokušin karatė rinktinės senbuvis Jevgenijus Jurutas.

Dėl apdovanojimų ant tatamio kovojo sportininkai nuo 6 iki 18 metų, suskirstyti į 9 amžiaus grupes.

Turnyro komandinėje įskaitoje pirmąją vietą užėmė įvairiose jaunimo varžybose įprastai dominuojantys Klaipėdos klubo „Shodan“ auklėtiniai (39 aukso medaliai), antrą – „Energijos smūgis“ iš Trakų (21 aukso medalis), trečią – turnyro šeimininkai „Ippon“ (14 aukso medalių).

Ketvirta vieta komandinėje įskaitoje atiteko vilniečių klubui „Atėnė“ (7 aukso medaliai), penkta – kauniečiams „Kariams“ (6 aukso medaliai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją