Kartu su sportininkais, verslininkais ir televizijos žvaigždėmis renginyje dalyvavo kadenciją baigęs Lietuvos Prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma.

Kazino šeimininkai nusprendė dalį šio vakaro metu gautų pajamų skirti labdarai. Prie "Labdaros ruletės" svečių išleisti pinigai kaupėsi specialiame fonde, kur jų surinkta 3,5 tūkst. Šios lėšos bus pervestos Almos Adamkienės labdaros ir paramos fondui, o už jas bus perkamos knygos mokyklų bibliotekoms.

Vakaro dalyviai galėjo stebėti filmukus apie šią vasarą Palangoje, Vilniuje bei Kaune vykusias lenktynes, o antroje renginio dalyje buvo apdovanoti 2003 metų Lietuvos žiedinių lenktynių čempionato nugalėtojai ir prizininkai.

Medalius ir taures jiems įteikė Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) prezidentas Sigitas Alesius, AB "Ragutis" generalinis direktorius Audrius Mikšys, UAV "Tanagra" generalinis direktorius Genrikas Dzikevičius ir varžybas organizavusio "Promosporto" direktorius Darius Jonušis.

Šiemet dar vieną Lietuvos čempiono titulą iškovojo pastaruoju metu greičiausias "formulių" meistras Ramūnas Čapkauskas, kuris šį sezoną apgynė ir Baltijos šalių čempiono vardą.

"Super2" klasėje Lietuvos ir Baltijos šalių čempionu tapo Robertas Kupčikas, vairavęs "Honda Civic CRX" automobilį, o "Super1" klasėje pirmenybių nugalėtoju tapo Elonas Aleksandravičius su "Honda Integra".

Laisvosios klasės čempionu Lietuvos ir Baltijos čempionatų įskaitos tapo Marius Budrikis su "Chrysles Stratus".

Komandų rikiuotėje nugalėtojais tapo "Toveros sporto-Nicorette" lenktynininkai.

Šiemet pirmą kartą Lietuvos pirmenybės vyko drauge su Baltijos šalių čempionatu pagal formulę 2+2+2, t.y. kiekvienoje šalyje vyko po du etapus. Lietuvoje lenktynės vyko gegužės pabaigoje "Nemuno žiede" bei rugsėjį Vilniuje ir sulaukė didžiulio publikos dėmesio.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją