Didžiausias pavasario bėgimas Lietuvoje kvietė susiburti visus – nuo pradedančiųjų bėgikų iki profesionalių sportininkų ir net mažiausiųjų bėgimo entuziastų.

Vilniaus pusmaratonio dalyviai pasinėrė į pavasariu kvepiantį bėgimo nuotykį gamtos ir energijos pilnose Vilniaus miesto bei senamiesčio gatvėse.

Renginio startas ir finišas buvo suplanuoti pačioje Vilniaus miesto širdyje – Katedros aikštėje.

21,098 kilometro ilgio distancijoje, skirtoje rimčiausiems bėgikams ir profesionaliems sportininkams ir turėjusiai 3 valandų laiko limitą, dėl nugalėtojo vardo virė arši kova.

Triumfavo lietuvis Remigijus Kančys (1:12:06.0 val.), o nuo juo visai nedaug atsiliko įpusėjus nuotoliui pirmavęs ukrainietis Vitalijus Kuznecovas (1:12:25.8 val.).

Trečias finišavo Tautvydas Tamulevičius (1:18:05.5 val.), tik paskutinėje atkarpoje pralenkęs Luką Budavičių (1:19:25.4 val.)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją