Į šventę susirinkusius olimpiečius sveikino buvęs LTOK prezidentas, Lietuvos olimpinės akademijos prezidentas Artūras Poviliūnas, Vilniaus olimpiečių klubo prezidentas Romualdas Bitė, kadenciją baigęs Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus, LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Edis Urbanavičius ir Lietuvos olimpinio sporto centro direktorius Linas Tubelis.

„Galiu tik pasidžiaugti, kad jūs tokie aktyvūs, tokie šaunūs ir visur dalyvaujate. Jūsų klube – visada šilta atmosfera. Sveikinu jus su jubiliejumi, linkiu ir toliau būti tokiais aktyviais“, – olimpiečius pasveikino LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė ir įteikė klubo prezidentui R. Bitei LTOK prizą „Citius. Altius. Fortius“.

LTOK prezidentė taip pat įteikė diplomus klubo nariams, aktyviai prisidėjusiems prie klubo kūrimo ir iki šiol puoselėjantiems jo veiklą.

LTOK garbės diplomai įteikti: pirmajai Vilniaus olimpiečių klubo prezidentei, XXI olimpiados Monrealyje bronzos medalio laimėtojai Genovaitei Ramoškienei, buvusiam Vilniaus olimpiečių klubo prezidentui, XX olimpiados žaidynių Minchene čempionui Vladislovui Česiūnui, klubo viceprezidentei, du kart olimpinei čempionei, pelniusiai medalius XXI olimpiados žaidynėse Monrealyje ir XXII olimpiados žaidynėse Maskvoje Angelei Rupšienei, klubo finansininkei, buvusiai irkluotojai, olimpietei Reginai Mileckienei ir dabartiniam klubo prezidentui, Miuncheno olimpinių žaidynių dalyviui R. Bitei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)