Krepšininkės dalyvaus 4,2 km ilgio distancijos bėgime. Jų neteko ilgai įkalbinėti dalyvauti „Danske bank Vilniaus maratone“ – bėgimas krepšininkėms yra duona kasdieninė.

Na, o naujajai „Kibirkšties-VIČI-IKI“ vyriausiajai trenerei Jurgitai Štreimikytei-Virbickienei bėgimas yra ir šeimos tradicija: jos vyras Dainius Virbickas yra žinomas šalies ilgų nuotolių ir maratono bėgikas, Atlantos olimpinių žaidynių dalyvis, treneris.

LMKL žaidėjos, dalyvaudamos Vilniaus maratone, ne tik savo pavyzdžiu propaguos sveiką gyvenimo būdą, rodys pavyzdį kitiems, bet ir dar kartą skelbs žinią, kad naujasis jubiliejinis LMKL sezonas jau ne už kalnų. Čempionato startas – spalio 11 d.

Vilniaus maratone dalyvaus šios krepšininkės: Rima Valentienė, Eva Krastina, Greta Šniokaitė, Eglė Šniokaitė, Mantė Kvederavičiūtė, Vita Kuktienė, Lina Pikčiutė, Kristina Alminaitė, Sofija Aleksandravicius, Daina Gabalytė (visos -Vilniaus „Kibirkštis-VIČI-IKI“), Eglė Tarasevičiūtė, Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė (Kauno r. „Hoptrans-Sirenos“), Agnė Žiegytė, Monika Tamulynaitė (Marijampolės „Sūduva“), Evelina Mauraitė ir Gintarė Paulauskaitė (Vilniaus „Jaunieji talentai“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją