2012-2013 sezono turnyre dalyvauja 6 komandos, tarp jų yra ir žaidėjai, kurie žaidžia Lietuvos grindų riedulio čempionate. Varžybų metu aikštelėje turi žaisti 3 vaikinai ir viena mergina bei vartininkas. Žaidžiama 3 kėlinius po 15 minučių. Tai suteikia turnyrui ne tik žavesio, bet ir nenuspėjamos intrigos.

Varžybose pirmą sezoną dalyvauja ir Ignalinos „Vikingo-Pieno žvaigždžių“ komanda. Pirmos lygos rungtynės ignaliniečiams buvo nelengvos – pralaimėta labiau patyrusiems varžovams - VilniausNorfai“ 3:5 ir Vilniaus „Andajui“ 6:10. Bet šios pirmos nesėkmės tik dar labiau paskatino jaunuosius ignaliniečius lieti prakaitą treniruotėse ir siekti pergalių.

Kryptingas ir sunkus darbas tiek komandos narių, tiek trenerio Viktoro Češulio akivaizdžiai pakeitė komandos veidą – pirmi pralaimėjimai ir liko vieninteliai iki pat 2-iejų ratų turnyro finalo, kuriame dėl lygos nugalėtojų vardų susikaus „Vikingas-Pieno žvaigždės“ ir „Andajus“.

Pasibaigus reguliariam sezonui, 3-6 vietas užėmusios komandos ketvirtfinalyje varžėsi dėl patekimo į pusfinalį. „Vikingas-Pieno žvaigždės“ ir „Andajus“ pirmame atkrintamų varžybų etape nedalyvavo, nes reguliarų sezoną baigė antroje ir pirmoje vietose.

Pusfinalyje „Vikingo-Pieno žvaigždžių“ laukė „Swedbank“ komanda. Pirmas pusfinalio rungtynes ignaliniečiai laimėjo 6:2, o antras - 8:2.

Kitoje šio etapo poroje teisę žaisti finale dviejų rungtynių kovoje iškovojo „Andajus“, 8:7 ir 2:3 įveikęs „Ardo“ klubą. Abiem komandoms iškovojus po pergalę, „Andajus“ į finalą pateko dėka daugiau įmuštų įvarčių varžovų aikštelėje.

Finalo kovos prasidės balandžio 7 d. Tą pačią dieną kovą dėl trečios vietos pradės ir „Ardas“ ir „Swedbank“.

Ignalinos sporto klubo „Vikingo“ grindų riedulio komandos „Vikingo-Pieno žvaigžd-ių" tikslas turnyre buvo kovoti dėl 3 vietos. Patekimas į finalą komandos nariams buvo malonus siurprizas, juolab tai buvo tik pirmas komandos istorijoje čempionatas. Klube sportininkai treniruojasi dar tik vienerius metus, tačiau jau įrodė sau ir varžovams, kad su didelėmis pastangomis bei noru galima pasiekti svarių laimėjimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)