Paskutinę varžybų dieną, sekmadienį, pergalę iškovojo ir kita Lietuvos komanda. Jungtinė Alytaus ir Kauno komanda nugalėjo „Turku“ ekipą iš Suomijos rezultatu 12:6 (3:3, 3:1, 1:2, 5:0). Pijus Vadvilavičius ir Domas Vosylius pelnė po 4 įvarčius. Jungtinė mūsiškių ekipa užėmė 9-ą vietą.

Uždarymo metu buvo apdovanotos visos komandos, geriausi jų žaidėjai, rezultatyviausias ir naudingiausias turnyro žaidėjai bei geriausias turnyro vartininkas.

Geriausiu žaidėju Alytaus ir Kauno komandoje buvo pripažintas P. Vadvilavičius, o šeimininkų gretose šis prizas atiteko Rimantui Jakučiui.

Rezultatyviausiu turnyro žaidėju tapo Danilas Markulovas (Maskva), per turnyrą įmušęs net 27 įvarčius. Geriausio turnyro vartininko prizas atiteko Sergejui Šabotinskiui (Maskva), na o naudingiausiu turnyre pripažintas Dmitro Aleksejevas (Lvovas).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją