Lietuvai atstovavusiam Šiaulių „Vairui“, kuris sudaro šalies rinktinės pagrindą sekėsi prastokai: A pogrupyje lietuviai pralaimėjo Krasnojarsko STM rezultatu 5:10, Maskvos „Slavai“ - 7:19, Pamaskvės VVA - 5:26 ir 29:19 nugalėjo Gdansko „Lechią“ ir 26:14 - Kišiniovo JTC.

Šiauliečiai pogrupyje liko ketvirti ir kovojo dėl 5-8 vietų. Deja, lietuviai pralaimėjo Heidelbergo RC rezultatu 17:24, 12:31 nesugebėjo pasipriešinti Charkovo „Olimpui“ ir liko tik 8-oje vietoje.

Pirmą vietą penktą kartą iš eilės iškovojo Pamaskvės VVA ekipa, kuri finale net 42:5 sutriuškino Kazanės „Agrouniversity“ atsovus. Trečioje vietoje liko Krasnojarsko „Krasnyj jaro“ regbininkai.

Ne kaip sekėsi ir kaimynų čempionui - Rygos „Miesniekui“, kuris kaip ir „Vairas“, laimėjo dvejas rungtynes ir liko 11-oje vietoje.

Net 7-eriose turnyro rungtynes aikštėje teisėjavo vilnietis tarptautinės kategorijos teisėjas Ramūnas Grumbinas.

Šį savaitgalį Lietuvos regbio-7 rinktinė žais Portugalijos Algarvės mieste atrankinėse Pasaulio regbio čempionato atrankos varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją