Jau pirmame raunde po galingos lietuvio smūgių tirados airis pabuvojo nokdaune. V. Stapulionis pilnu pajėgumu atakavo savo oponentą iki pat paskutinio pirmojo raundo gongo dūžio, tačiau vienos serijos metu pasvaliečiui buvo prakirstas antakis.

Iš žaizdos nuolatos tekėjęs kraujas trukdė boksininkui susikoncentruoti, bet nepaisant to, V. Stapulionis nepasidavė ir tęsė kovą.

Įpusėjus ketvirtam raundui ringo teisėjas apžiūrėjo V. Stapulionio žaizdą ir kovą nusprendė nutraukti. Pagal IBF organizacijos taisykles šioje kovoje buvo užfiksuotos techninės lygiosios.

Tai buvo jau 27 profesionali kova V. Stapulionio karjeroje. Vidutinio svorio kategorijos (72.5 kg) divizione kovojantis pasvalietis yra pelnęs 23 pergales, iš jų 16 nokautu. Tuo tarpu Eamonnas O'Kane'as kovėsi 14 kartų ir pralaimėjimą kartėlį patyrė vieną kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)