„Einu į pasimatymą su Vladimiru šį rugsėjį ar net anksčiau. Jo atstovai patvirtino, kad mūsų kova įvyks. Greičiausiai kausimės Hamburge (Vokietija), tačiau tikiuosi, kad kovos vietą galėsime perkelti į JAV. Esu fantastiškos sportinės formos ir noriu su Vladimiru kautis kuo greičiau“, - kiek anksčiau teigė Sh. Briggsas, kuris po ketverių metų pertraukos grįžo į ringą.

Reaguodamas į S. Briggso pasisakymą B. Boente'as pareiškė: „Sh. Briggso kalbose nėra jokios tiesos. Visų pirma, balandžio mėnesį Vladimiro laukia sunkia kova prieš amerikietį Bryantą Jenningsą. Jei Vladimiras iškovos pergalę, sekančiu jo varžovu bus Tysonas Fury arba Deontay Wilderis.“

T. Fury yra WBO organizacijos pretendentas į V.Kličko priklausantį čempiono titulą, o D. Wilderiui priklauso WBC organizacijos čempiono diržas, apie kurį ukrainietis jau seniai svajoja.

Primename, kad V. Kličko ir Sh. Briggso konfliktas tęsiasi jau kurį laiką. Iš pradžių Sh. Briggsas Majamyje (JAV) itališko maisto restorane pripuolė prie V. Kličko ir pažėrė užgaulių žodžių: „Kas naujo, čempione? Aš tau sakiau, būsiu ten, kur tu esi, darysiu tai, ką darai tu, treniruosiuosi taip, kaip treniruojiesi tu. Kovokime, čempione.“

Netrukus po šių žodžių V. Kličko ėmė pilti vandenį ant Sh.Briggso galvos. Susinervinęs amerikietis jau norėjo pulti Vladimirą, bet stambaus sudėjimo vyriškis netrukus sustabdė Sh. Briggsą, kuris neišsilaikė ant kojų ir gana komiškai krito ant žemės.

Lapkritį Sh. Briggsas pasirodė V.Kličko treniruotėje, kurioje ukrainietis rengėsi dvikovai su bulgaru Kubratu Pulevu. Nors amerikietį sulaikė apsaugos darbuotojai, tačiau šis nepraleido progos išsakyti nuomonės apie V. Kličko: „Aš esu tikrasis čempionas. Žmonės nori matyti Kličko-Briggso kovą. Aš išmušiu Kličko visus dantis“, - teigė Sh. Briggsas.

V. Kličko per karjerą yra iškovojęs 63 pergales (53 nokautais) ir patyręs 3 pralaimėjimus, D. Wilderis laimėjo visas 33 kovas (32 nokautais), S. Briggsas šventė 57 pergales (50 nokautais), 1 kovą baigė lygiosiomis ir 6 kartus nusileido varžovui, o T. Fury laimėjo visas 23 kovas (17 nokautais).