Kovotojas iš Nigerijos penkis raundus dominavo ir prie narvo krašto dažnai spaustą Jorge Masvidalį įveikė vieningu teisėjų sprendimu 50:45, 50:45, 49:46.

K. Usmanas visos kovos metu atlikinėjo sėkmingus smūgius į korpusą bei nuolat mindžiojo varžovo pėdą. Nors pirmuose raunduose J. Masvidalis šypsojosi ir nestokojo energijos, kovos eigoje ji išseko.

Per savo karjerą UFC K. Usmanas vis dar yra nenugalėtas – jis pasiekė jau 12-ą pergalę paeiliui. Amerikietis J. Masvidalis UFC narve yra iškovojęs 12 pergalių ir patyręs 7 nesėkmes.


Turnyro metu vyko dar dvi titulinės kovos. Vienoje iš jų Piotras Janas tapo antruoju UFC čempionu iš Rusijos po Chabibo Nurmagomedovo.

UFC organizacijoje nenugalėtas 27-erių rusas penktame raunde techniniu nokautu palaužė Brazilijos MMA žvaigždę Jose Aldo ir tapo lengviausio svorio kategorijos (iki 61,2 kg) čempionu.

Šis diržas atsilaisvino po to, kai karjeros pabaigą paskelbė Henry Cejudo.

10-ą pergalę iš eilės pasiekusio P. Jano pranašumas pradėjo ryškėti trečiame raunde, o penktame jis tiesiog dominavo. Šiame raunde rusas pagal smūgius pirmavo net 62:1.

J. Aldo per karjerą iškovojo 28 pergales ir patyrė 7 nesėkmes. Šioje kategorijoje jis debiutavo pernai gruodį, kai teisėjų sprendimu nusileido Marlonui Moraesui.

Kitoje titulinėje kovoje savo diržą išsaugojo svorio kategorijos iki 66 kg čempionas Alexanderis Volkanovskis. Australas teisėjų sprendimu vėl pranoko Maxą Holloway.

Kova buvo itin apylygė, o teisėjų sprendimas – nevieningas. A. Volkanovskis laimėjo 48:47, 48:47, 47:48 ir iškovojo 22-ą pergalę 23-ioje karjeros kovoje.

Revanšo nepasiekęs M. Holloway praėjusių metų gruodį australui pralaimėjo vieningu teisėjų sprendimu. Amerikietis per karjerą yra iškovojęs 21 pergalę ir patyręs 6 pralaimėjimus.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)