Trenerio Vido Bružo auklėtinis P. Petronis teisėjų sprendimu 2:1 (taškais - 29:28, 29:28, 28:29) įveikė praėjusių varžybų nugalėtoją Emilį Achmadovą iš Azerbaidžano. Sekmadienį šešioliktfinalyje kovotojas pirštines surems su Sobirdzhonu Nazarovu iš Tadžikistano.

Vilnietis T. Tamašauskas nepaliko jokių vilčių korėjiečiui Sinjo Kangui, - 3:0 (visi trys teisėjai pergalę skyrė lietuviui). Į ketvirtfinalį iškopusio tautiečio pirmadienį laukia kova dėl medalio su Italijos bokso mokyklos auklėtiniu Francesco Soggia.

Pirmųjų jaunimo olimpinių žaidynių 2010 metais Singapūre čempionas Ričardas Kuncaitis (69 kg) savo pasirodymą baigė jau po pirmos dvikovos.

Marijampolietis aštuntfinalyje turėjo pripažinti Naziri Pirakio iš Tadžikistano pranašumą: antrajame raunde lietuvio varžovui pergalė buvoskirta techniniu nokautu (TKO R2; 2:35).

N. Pirakio varžovu ketvirtfinalyje bus mongolas Tuvshinbatas Byamba,aštuntfinalyje 3:0 įveikęs Vasilijų Belousą iš Moldovos.

XXVII-oji universiada Tatarstano regiono sostinėje Kazanėje vyks iki liepos 17 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)