Pergalę nokautu antrajame raunde šventė A. Volkovas. 32-ejų Rusijos kovotojas varžovą patiesė stipriais smūgiais į veidą. Olandui kritus teisėjas iškart sustabdė kovą.

40-metis A. Overeemas, kurio veidas kovos metu pasruvo krauju, patyrė jau 19-ąjį karjeros pralaimėjimą (15-ąjį nokautu). Nuo 1999-ųjų kovojančio veterano sąskaitoje – 47 pergalės.

A. Volkovas per savo karjerą pasiekė 33 pergales ir patyrė 8 nesėkmes. Šiuo metu UFC sunkiasvorių reitinge jis yra šeštas, tačiau tikisi sulaukti šanso kovoti dėl titulo.

Čempiono diržas nuo 2019-ųjų rugpjūčio priklauso Stipe Miočičiui, o reitingo pirmosiose vietose rikiuojasi Francis Ngannou, Curtisas Blaydesas ir Jairzinho Rozenstruikas.

„Jaučiuosi nuostabiai ir noriu kovoti dėl diržo. Sunkiasvorių divizione dar bus puikių kovų, o po jų pamatysime, kur yra mano vieta. Manau, kad esu vertas kovoti dėl titulo“, – sakė A. Volkovas.

Kitoje turnyro kovoje greitą pergalę iškovojo Cory Sandhagenas, kuris vos per 28 sekundessmūgiu keliu į veidą nokautavo buvusį UFC lengvo svorio kategorijos čempioną Frankie Edgarą.

Nors 39-erių F. Edgaras bandė agresyviai pradėti kovą, jau po kelių pirmųjų apsikeitimų smūgiais 28-erių C. Sandhagenas pašoko į orą ir atliko nokautuojantį smūgį keliu.

C. Sandhageno sąskaitoje – 14 pergalių ir 2 pralaimėjimai. Per savo karjerą 24 kartus laimėjęs F. Edgaras patyrė jau 9-ąją nesėkmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)