Vos 15-ą reitingą turnyre turinčios lietuvės pusfinalyje sekmadienį per 44 minutes 2-0 (22:20, 22:20) nugalėjo turnyro favorites norveges Jannę Kongshavn ir Vildę Solvoll.

„Pergalę lėmė tai, kad mes visiškai atsipalaidavome ir tiesiog mėgavomės tinkliniu. Gavome šansą sužaisti dar dvejas rungtynes prieš labai stiprias komandas ir visiškai negalvojome apie jų baigtį. Tiesiog išėjome į aikštę ir džiaugėmės tuo, kad dar galime žaisti“, – po mačo sakė U. Andriukaitytė.

Pergalę pasiekti lietuvėms nesutrukdė ir staigiai užklupęs lietus.

„Čia Lietuva, čia lietus lyja. Manau, kad lietus mums dar labiau padėjo, nes varžovės gal nepratusios prie tokių sąlygų. Mes stengiamės susikoncentruoti į žaidimą ir į tai, ką sakome su Irina viena kitai. Smagu, kad į tribūnas susirinka daug žmonių ir mus palaiko“, – pridūrė U. Andriukaitytė.

Finale 16 val. 45 min. U. Andriukaitytė ir I. Zobnina susitiks su Ispanijos arba Ukrainos tinklininkėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)