Turėjęs persvarą pirmame raunde ir leidęs varžovui atsikvėpti antrajame, lemiamus smūgius S. Maslobojevas sudavė tiksint paskutinėms trečio raundo sekundėms.

Iš pradžių teisėjas turkui užfiksavo nokdauną, o pratęsus kovą dar neatsikvošėjusį priešininką S. Maslobojevas nokautavo smūgiu keliu.

Dėl nugalėtojo titulo Lietuvos atstovas galynėsis su ukrainiečiu Romanu Ščerbatiuku, kuris kitame pusfinalyje taškais 3:0 įveikė brazilą Willerį Alvesą.

Primename, kad čempionatą S. Maslobojevas pradėjo efektingai nokautuodamas slovaką Adrianą Bartlą, o ketvirtfinalyje po atkaklios kovos teisėjų sprendimu palaužė kroatą Toni Čatipovičių.

S. Maslobojevas 2013 metais yra tapęs WAKO pasaulio čempionu. Vėliau šioje disciplinoje jis padarė ilgą pertrauką, o į kikbokso ringą sugrįžo šiemet.

Kitam Lietuvos kovotojui Raimondui Avlasevičiui (iki 75 kg) ketvirtadienį Sarajeve nepavyko prasibrauti tarp prizininkų. Ketvirtfinalyje jis nusileido bulgarui Teodorui Hristovui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)