Svečiai vaikus kaip visuomet pasitiko aplodismentais prie įėjimo, o patys vaikai į šventę atvažiavo limuzinais. Renginys vyko balionais išpuoštoje „Crowne Plaza“ viešbučio salėje, kur kiekvienas staliukas buvo sunumeruotas - visi šventės dalyviai turėjo savo vardo kortelę. Gerumo akcija prasidėjo mažųjų VRA šokėjų efektingu pasirodymu.

Renginio pradžioje žodį tarė Seimo Jaunimo ir sporto reikalų komisijos pirmininkas Juras Požėla, olimpinis čempionas disko metikas Virgilijus Alekna ir akcijos sumanytojas treneris Vidmantas Valys. Savo ruožtu jis įteikė padėkas, kurių buvo neatsiėmę kai kurie Vilniaus regbio akademijos pagalbininkai ir rėmėjai, ir pakvietė pažiūrėti visų metų veiklos filmuką.

Vaikams pasirodė iliuzionistas Mantas Wizard, dainininkas Mino, VRA šokių mokytojos kuruojamos jaunosios panelės pristatė žiemos kolekcijos sukneles. Skaniai pavakarieniavę ir papramogavę, visi kvietė Kalėdų senelį, kuris vaikams už atkaklumą ir darbštumą įteikė dovanų. Tuomet visi šventės dalyviai nusifotografavo, o virtuvės darbuotojai įvežė didžiulį tortą. Vėliau svečiai buvo pakviesti į lauką žiūrėti fejerverkų.

Vilniaus regbio akademija nepaprastai džiaugiasi, kad kiekvienais metais atsiranda vis daugiau norinčių prisidėti prie šios akcijos. Gera, kad yra tokių žmonių, kurie noriai prisideda, būna, dalyvauja ir išpildo vaikų svajones. Juk vaikams svarbiausia - saugumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)