„Jis dar rungtynių metu buvo nugabentas į vieną Maskvos ligoninių, kur jam buvo diagnozuotas smegenų sukrėtimas. Jam niekas negresia, tačiau jis, deja, likusiuose turnyro mačuose nedalyvaus. Jis grįžo į viešbutį, bet jaučiasi nelabai gerai“, – sakė J. Karlssonas.

Per Danijos ir Šveicarijos rungtynes (2:3 po pratęsimo) J. B. Jenseną prie borto jėgos veiksmu priplojo varžovų kapitonas Andreasas Ambuhlis Danas buvo išvežtas iš aikštės neštuvais. Danijos rinktinė ketvirtadienį (gegužės 12 d.) pasaulio čempionate žais su Rusija.

J. B. Jenseno, kuris atstovauja suomių Helsinkio „Jokerit“ klubui Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL), praradimas yra didelė netektis danams, nes jis buvo pagrindinis gynėjas ir vienas komandos lyderių.

Pergalingas šveicarų įvartis:

Eric Blum is the hero for @SwissIceHockey with the OT winner to give them their first win of the #IIHFWorlds. pic.twitter.com/FObyarWFyO
— IIHF (@IIHFHockey) May 10, 2016

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)