„Džiaugiamės, jog renginys auga, sulaukia vis daugiau dėmesio. Pastebėjome, jog Trakuose daugėja bėgikų, didelį norą bėgioti reiškia ir moksleiviai – anksčiau varžybose startuodavo apie 50 trakiškių vaikų, o šiemet turime apie 200 paraiškų. Vadinasi, ne veltui dirbame. Dabar visas dėmesys sutelktas į renginio kokybės gerinimą ir maksimalų patogumo dalyviams užtikrinimą“, – sakė renginį organizuojančios asociacijos „Sporto renginiai“ vadovas Evaldas Martinka.

Sporto renginio naudą pastebėjo ir Trakų rajono savivaldybės merė Edita Rudelienė.

„Trakų pusmaratonis tikrai turi teigiamą naudą tiek miesto įvaizdžiui, tiek gyventojų gyvenimo būdui. Trakai yra kurortinis miestas, todėl, mes siekiame, jog jame būtų daugiau sportuojančių, aktyviai laiką leidžiančių žmonių, o šios varžybos prie to ženkliai prisideda.

Vietos gyventojai mato daug bėgiojančių žmonių, mato, kaip puikiai galima laiką leisti sportuojant ir patys įsitraukia į tokią veiklą. Smagu, jog vis daugiau vaikų dalyvauja Trakų pusmaratonyje – juk, jei nuo vaikystės bėgios, sportuos, tikėtina, jog tai darys ir ateityje, o sportas taps gyvenimo dalimi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją