22 metų Fabio Lombini ir 23 metų Gioele Rossetti žuvo nukritus ir užsidegus lėktuvui, kuriuo skrido sportininkai. Lėktuvas pateko į avariją netrukus po pakilimo iš skrydžių mokyklos „Crazy Fly“ Netūno mieste, esančiame 60 kilometrų į pietus nuo Romos.

„Sielvarto prislėgta federacija reiškia gilią užuojautą šeimai, draugams ir klubams“, – sakoma Italijos plaukimo federacijos pranešime, kuriame priduriama, kad manoma, jog lėktuvą pilotavo G. Rossetti.

F. Lombini dalyvavo trijų dienų treniruočių stovykloje Italijos nacionaliniame plaukimo komplekse netoli Ostijos.

Jis sėkmingai varžėsi 200 metrų laisvuoju stiliumi rungtyse. 2017 metais F. Lombini dalyvavo Taipėjaus universiadoje, tais pačiais metais iškovojo sidabrą Italijos plaukimo čempionate.

2017-aisiais Europos plaukimo čempionato 25 metrų baseine Kopenhagoje F. Lombini pateko į finalą ir dėl Senojo žemyno apdovanojimų kovojo kartu su Danu Rapšiu.

G. Rossetti sėkmingai varžėsi jaunimo rungtyse Italijos čempionatuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)