Tarp nubaustųjų keturi Rusijos atstovai, po du moldavus ir ukrainiečius, po vieną baltarusį, armėną, gruziną ir kazachą.

Rusijos lengvaatletė Julija Zaripova neteks Londono olimpiados 3000 metrų kliūtinio bėgimo aukso medalio. Sunkiaatlečiai Aleksandras Ivanovas ir Natalija Zabolotnaja Londone buvo iškovoję sidabro medalius. Dopingą vartojo ir rusų sunkiaatletis Andrejus Demanovas. Visų jų organizme aptiktas draudžiamas preparatas turinabolis. Visų keturių Rusijos sportininkų rezultatai anuliuoti ir jie turi grąžinti iškovotus olimpinius medalius.

TOK taip pat nubaudė sunkiaatlečius Anatolijų Kyryką ir Kristiną Iovų (abu Moldova), Iriną Kulešų (Baltarusija), Ripsimę Huršudian (Armėnija) ir Raulį Cirekidzę (Gruzija), kūjo metiką Aleksandrą Dygolią ir šuolininkę į tolį Maragaritą Tverdochleb (abu Ukraina).

A. Kyryku, K. Iovu, I. Kuleša ir R. Hurdušian Londono žaidynėse iškovojo bronzos medalius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)