Varžybos vyko, išaiškinant visas vietas, trijose teniso ir dviejose padelio aikštelėse.

Beveik 40 moterų teniso ir padelio mėgėjų susirinko palydėti vasaros ir dar kartą pasivaržyti tarpusavyje. Ir iš tiesų, dalyves lepino vasariška šiluma, o dauguma susitikimų vyko itin atkakliai. Stipriausiųjų teniso A grupėje pirmą turnyro dieną tenisininkės rungtyniavo pogrupiuose, o antrą dieną vyko pusfinaliai ir finalų susitikimai.

Po labai atkaklios kovos Utenos tenisininkės Vilma Drungienė ir Jolanta Remeikienė atsirevanšavo už pralaimėjimą pogrupio varžybose ir nugalėjo kaunietes Ramunę Jašinskienę ir Ligitą Mačinskienę bei tapo A grupės čempionėmis. Trečią vietą A grupėje iškovojo Agnė Babelienė ir Audra Ginelevičienė.

Teniso B grupės moterys taip pat labai atkakliai aikštelėse aiškinosi, kurios jų yra stipriausios. Pirmą vietą iškovojo Laura Ragulskytė ir Rūta Kijauskaitė-Cikanavičė, antrą - Lina Vyšniauskienė ir Gabrielė Janulevičienė, o trečią - Eglė Jurevičienė ir Lina Žilinskienė.

Ne mažiau atkaklios varžybos vyko ir padelio aikštelėse, kuriose rungtyniavo šios, palyginti naujos sporto šakos Lietuvoje, mėgėjos. Čia net pusei susitikimų prireikė trečio seto. Nepralaimėjusios nė vieno susitikimo nugalėtojomis tapo Živilė Šutavičienė ir Elola Šakienė. Šiame turnyre Ž. Šutavičienė čempione tapo antrus metus iš eilės. Antrą vietą padelio turnyre iškovojo Raimonda Rutkauskaitė ir Sandra Žulienė, o trečią – debiutantės Rūta Balalytė ir Jūratė Miliūtė.

Po varžybų moterys galėjo pasilepinti SPA procedūromis, masažu ir sauna, o drąsiausios netgi išsimaudė ežere. Turnyrų dalyvės dėkojo svetingiems šeimininkams Laurai ir Šarūnui Marčiulioniams už puikų turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją