„Sport1“ naujus televizinius metus pasitinka ir su jau patikrintomis sportinių renginių transliacijomis, ir su šūsnimi naujovių.

Viena įspūdingiausių – Lietuvos sportininkų ir „Sport1“ komentatorių susidūrimas sporto aikštelėse. Kanalo darbuotojai išbandė savo jėgas su penkiakovininke L. Asadauskaite-Zadneprovskiene, kovų meistu S. Maslobojevu, galiūnu Ž. Savicku, futbolininku D. Česnauskiu. Šių „kovos“ surengtos ne be priežasties. Tituluoti sportininkai tampa kanalo veidais – pagrindiniais „Sport1“ vinječių herojais.

„Maslobojevo smūgiai tikrai galingi“, – dabar jau ne vien teoriškai žino bušido turnyrų komentatorius Aurimas Budraitis. Jo ir kitų komentatorių dvikovos su garsiais sportininkais užfiksuotos išskirtinėje fotosesijoje.

Be to, tai bus tik bendradarbiavimo su šiais ryškiais sportininkais pradžia. „Sport1“ ketina kaip įmanoma dažniau kviesti atletus į komentatoriaus kėdę, o per sezoną bus pristatytas ir specialus projektas, kuriame garsūs sportininkai išbando save kitose sporto šakose.

Kas atiteks L. Asadauskaitei-Zadneprovskienei? Krepšinis, stalo tenisas, o gal smiginis? Tai pamatysite naujajame „Sport1“ sezone.

Kita kanalo naujovė – vis interaktyvesnis bendravimas su žiūrovais. Be tradicinių socialinių tinklų platformų, „Sport1“ siūlys pamatyti, kaip Ispanijos „Endesa“ lygos užkulisius mato Europos vicečempionas Mindaugas Kuzminskas, kaip dar vienam pasaulio rekordui ruošiasi galiūnas Ž. Savickas ir kaip savo atžalas į futbolo olimpą veda D. Česnauskis.

„Sport1“ savo tinklelyje šiemet turės žiūrovų pamėgtas lygas ir čempionatus. NBA lygos transliacijose vėl didžiausias dėmesys bus skiriamas Jonui Valančiūnui ir Donatui Motiejūnui, per Ispanijos „Endesa“ lygos transliacijos matysite M. Kuzminsko ir Jono Mačiulio benefisus. Futbolo meniu – Olandijos „Eredivisie“ ir Rusijos „Premier“ lyga. Taip pat kanalas tiesiogiai transliuos ATP turnyrus su Ričardu Berankiu, šiuolaikinės penkiakovės pasaulio taurės etapus, galiūnų Čempionų lygą, bušido turnyrus. Be to, jau susitarta ir dėl regbio kovų transliacijų, o kanalo vadovai jau sezono metu ketina pristatyti ir dar kelių intriguojančių varžybų transliacijas.

Iš „Sport1“ eterio niekur nedingsta ir „Čempionai LT“ laida, pristatanti buvusius, esamus ir būsimus Lietuvos sporto brangakmenius. Kaip ir praėjusį sezoną – visos transliacijos HD formatu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)