Sportininkai ne tik sėmėsi teorinių bei praktinių žinių, bet ir dalyvavo varžybose.

Atvirose Gardino apskrities jaunimo pirmenybėse bei atvirose Gardino miesto kadetų pirmenybėse beveik visi mūsų šalies sportininkai iškovojo prizines vietas.

Pagrindinės varžybos, į kurias susirinko 140 dalyvių, laukė stovyklos pabaigoje. Be lietuvių kovojo komandos iš Baltarusijos, Rusijos, Kazachijos ir Latvijos. Rusai į turnyrą delegavo itin pajėgius Osetijos imtynininkus.

Geriausiai pasirodė ir turnyro nugalėtojais tapo Tomas Baracevičius (54 kg; treneris Jonas Jurkynas) iš Vilkaviškio bei Andrius Žekas (50 kg; treneris Valdas Grišius) iš Raseinių.

Klaipėdiečiai Andrius Mažeika (63 kg) ir Kirilas Drobatas (46 kg), bei pagėgiškis Mantas Kairys (74 kg) iškovojo sidabro medalius.

Trečias vietas užėmė Emilis Rekašius (50 kg), Simas Petrutis (69 kg) iš Klaipėdos ir Denis Širvaitis (69 kg) ir Svajūnas Šakys (35 kg) iš Pagėgių.

Prizininkus paruošė Klaipėdos treneriai Olegas Voitechovskis, Vytautas Baltuonis ir Andrejus Iljinas, bei Antanas Merkevičius ir Zenonas Komskis iš Pagėgių.

Į varžybas atvykęs Lietuvos imtynių federacijos viceprezidentas Vladimiras Mataitis stebėjo rinktinės narių dvikovas, o geriausiai pasirodžiusiems Lietuvos sportininkams įteikė prizus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją