„Varžovai nėra labai aukšto lygio, nepaisant to, mūsiškiams šios rungtynės ir visas turnyras tikrai išeis į naudą. Mane džiugina puiki komandos atmosfera, vyrų entuziazmas ir užsidegimas. Norėtųsi subūrus ir „apšildžius“ rinktinę su ja dar kur nors išvažiuoti rungtyniauti, kad užsitvirtintų įdėtas darbas ir būtų pasiekta maksimali nauda“, - po rungtynių kalbėjo Lietuvos vyrų rinktinės treneris Aivaras Strockis.

„Mačas su gruzinėmis buvo labai smagus, aikštelėje išbandžiau beveik visas šiandien į rinktinę pakviestas jaunes. Šių rungtynių tikslas buvo sukurti komunikaciją tarp žaidėjų ir esu patenkinta, kad jos išpildė mano prašymą – merginos daug kalbėjosi aikštelėje ir pradėjo viena su kita apsiprasti. Kol kas rezultatas mane džiugina“, - savo auklėtines gyrė Lietuvos moterų rinktinės trenerė Daiva Simokaitienė.

Penktadienį itin atkaklios rungtynės vyko tarp Švedijos ir Danijos tinklininkių, kurias rezultatu 3:2 (28:26, 25:20, 20:25, 18:25, 15:7) laimėjo danės. Pastarosios šeštadienį 11.00 val. egzaminuos lietuves, o Lietuvos vyrų rinktinė 13.30 val. dar kartą išbandys jėgas su gruzinais.

Tarptautinio tinklinio turnyro „Lithuania Open“ tvarkaraštis:

Gegužės 23 d., šeštadienis

11.00 val. GruzijaDanija (moterys);
13.30 val. LietuvaŠvedija (moterys);
16.00 val. Lietuva – Gruzija (vyrai).

Gegužės 24 d., sekmadienis

9.30 val. Švedija – Gruzija (moterys);
11.30 val. Lietuva – Gruzija (vyrai);
13.30 val. Lietuva – Danija (moterys).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)