Įvarčius nugalėtojams trečiame kėlinyje pelnė Braydonas Coburnas (43:58 min.) ir Antonas Stralmanas (58:42 min.) į tuščius vartus.

Tampos „Lightning“ - Detroit „Red Wings“ - 2:0 (0:0, 0:0, 2:0), - serija 4-3.

43:58' Braydon Coburn [1 - 0]
58:42' Anton Stralman [2 - 0] (į tuščius vartus)

„Žaibų“, kurie į konferencijos finalą vėl pateko net po ketverių metų pertraukos, gretose didvyriu tapo vartininkas Benas Bishopas, atrėmęs 31-ą varžovų smūgį ir penktą kartą šį sezoną bei dvyliktą karjeroje nepraleidęs įvarčio į ginamus vartus.

Ši serija vyko labai permainingai. Po pergalių pirmame (3:2 - svečiuose), trečiame (3:0 - namuose) ir penktame (4:0 - svečiuose) susitikimuose „Red Wings“ ledo ritulininkai tris kartus pirmavo (1-0, 2-1 ir 3-2), tačiau antras (5:1 - namuose), ketvirtas (3:2 po pratęsimo - svečiuose) ir šeštas (5:2 - svečiuose) rungtynes laimėjusi „Lightning“ komanda vis lygindavo serijos rezultatą (1-1, 2-2 ir 3-3).

Rytų konferencijos pusfinalyje „Lightning“ ekipa dabar žais su Monrealio „Canadiens“ ritulininkais.

Visos poros

Rytai:

Monrealio „Canadiens“ (2) - Tampos „Lightning“ (3);
Niujorko „Rangers“ (1) - Vašingtono „Capitals“ (4).

Vakarai:

Minesotos „Wild“ (6) - Čikagos „Blackhawks“ (4);
Anaheimo „Ducks“ (1) - Kalgary „Flames“ (8).

(1) - vieta konferencijoje po reguliaraus sezono

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją