„Mieli draugai ir šokėjai, šiandien mes dalyvavome paskutinėse varžybose mūsų šokių karjeroje. Užėmėme antrą vietą pasaulio čempionate. Tikėjomės geriau, tačiau gyvenimas tęsiasi. Savo karjeroje niekuomet netapome čempionai, tačiau norime padėkoti visiems, padėjusiems mūsų ilgoje karjeroje. Dėkoju savo partneriui, treneriams, rėmėjams ir šeimoms. Širdyje būsime šokėjai. Tęsime savo šokių kelią, bet jau ne kaip aktyvūs šokėjai“, – „Facebook“ paskyroje kalbėjo L. Chatkevičiūtė.

Maskvoje vykusiame pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) profesionalų lygos standartinių šokių grupės pasaulio čempionate D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“) laimėjo sidabro medalius, finale surinkę 190,4 balo.

Pasaulio čempionais tapo iki tol niekuomet lietuvių neaplenkę Bjornas Bitschas ir Ashli Williamson iš Danijos, įvertinti 193,65 balo, o trečią vietą užėmė Moldovos atstovai Nikolajus Darinas ir Natalia Seredina, gavę 186,95 balo.

Finale taip pat šoko poros iš Rusijos, Kinijos ir Italijos. Varžybose dalyvavo 32 poros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)