„Tai, kad prikalbinom Jurgį Kairį pasirodyti fiestoje – didelis pasiekimas“, – profesionalaus sportininko pasirodymą fiestoje komentavo Šiaulių Aeroklubo narys Vaidotas Jakavičius. - Taip pat įspūdingai atrodys ir maždaug 30 karšto oro balionų, kurie vakare pakils iš aerodromo. Daugiausiai klausimų sulaukiu dėl „išprotėjusio piloto“. Nėra čia jokios paslapties, tik patirtis. Kviečiu atvykti ir patiems nuspręsti, kiek tas pilotas „išprotėjęs“, - tęsė vienas iš fiestos organizatorių.

„Šiauliai 2012“ – 5-os TAFISA pasaulio sporto visiems žaidynės, kuriose dalyvauja sporto mėgėjai iš viso pasaulio, pirmą karta šių žaidynių istorijoje į programą įtrauktos ir neįgaliųjų sporto šakos. Žaidynių programa labai plati – nuo sporto iki kultūros renginių, nuo Italijoje mėgiamo „tamburello“ iki indiško „kabaddi“, nuo švediško „kubb“ iki vežimėlių krepšinio. Parodomosios sporto šakos dar labiau paįvairina spalvingą šventę.

„Liepos 6-a žaidynių „Šiauliai 2012“ dalyviams nėra labai užimta, todėl tokia fiesta, kurioje bus patys įvairiausi pasirodymai ore tikrai sutrauks daug žiūrovų. Tuo labiau, kad renginys nemokamas“ – kalbėjo TAFISA žaidynių Radviliskio r. koordinatorė Raimonda Jagminaitė.

„J. Kairys, parašiutininkai, parasparniai, skraidyklės – tai tik dalis visos šventės. Manau žiūrovus sudomins ir kosminio modeliavimo pasirodymai, juk ne kiekvieną dieną yra galimybė pamatyti, kaip į dangų kyla raketos“, - fiestos privalumus vardino koordinatorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją