Į Lietuvą savaitgaliui atvyko estų Pelvos „Serviti“ ir Tapos „Tapa“ ekipos, kurios turėjo sužaisti su Klaipėdos „Dragūnu“ ir Kauno „Granitu-Kariu“.

Jeigu šeštadienio mačai įvyko pagal numatytą tvarkaraštį, tai sekmadienio mačai buvo atšaukti. Pasikeitus tranzicijos per Latviją sąlygoms estų klubai po šeštadienį sužaistų rungtynių patraukė namo ir sekmadienio mačai buvo nukelti.

Šeštadienis Lietuvos klubams buvo sėkmingas. „Dragūnas“ susitiko su lygoje pirmaujančia „Serviti“ komanda ir po permainingos kovos pasiekė pergalę – 32:30 (16:17).

Nugalėtojams 7 įvarčius pelnė Lukas Juškėnas, Mykolas Lapiniauskas ir Deividas Virbauskas pridėjo po 6.

Estų klubui Mathiasas Rebane’as įmetė 6 įvarčius, o Carlas-Ericas Uibo pridėjo 5 tikslius metimus.

Pergale džiaugėsi ir „Granitas-Karys“, kuris namuose 26:25 (12:8) palaužė „Tapa“ rankininkus.

Mačo pabaiga buvo itin nerezultatyvi ir mačo pabaigoje Ranetas Nuudas išlygino rezultatą (25:25), tačiau pergalę kauniečiams nulėmė tikslus Tado Bučinsko metimas paskutinėmis rungtynių sekundėmis – 26:25.

Kauno klubui Arminas Stankūnas įmetė 6 įvarčius, Tadas Bučinskas ir Karolis Grigas pasižymėjo po 4 kartus. Svečiams iš Estijos net 11 įvarčių surinko Vahuras Oolupas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)