35-erių T. Crawfordas šiuo metu yra WBO pasaulio čempionas, dvejais metais jaunesniam E. Spence‘ui priklauso IBF, WBA ir WBC titulai.

Skelbiama, kad jau keletą metų planuotos kovos pralaimėtojas iš karto įgis teisę į revanšą, o jei boksininkai per dvi akistatas pasidalintų po pergalę, lauktų ir dvikovų trilogija.

Abu atletai profesionalų ringe dar nėra patyrę nesėkmės skonio. T. Crawfordas laimėjo 39 dvikovas (30 – nokautais), E. Spence‘as – 28 (22 – nokautais).

Primename, kad pastarasis pernai turėjo kautis su WBA „reguliaraus“ čempiono diržą laimėjusiu lietuviu Eimantu Stanioniu, taip siekiant sujungti organizacijos diržus ir palikti vieną čempioną.

Vis dėlto pačiam E. Spence‘ui labiau rūpėjo pasitikrinti jėgas su geriausiu planetos boksininku šioje svorio kategorijoje laikomu T. Crawfordu.

E. Stanionis sutiko ieškoti kito varžovu ir susitarė su amerikiečiu Vergilu Ortizu. Kelis kartus dėl abiejų boksininkų sveikatos problemų atidėta akistata galiausiai turėtų įvykti liepos 8 d. San Antonijuje (JAV).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją