Jose pasaulio čempionės titulą gynusi J. Jefimova finišavo per 2 minutes 26,11 sekundės ir, užėmusi 17-tą vietą, net nepateko į pusfinalį.

„Viešbučio, kuriame gyvena mūsų komanda, saugos tarnyba operatyviai nustatė, kad į J. Jefimovos kambarį naktį iš tikro beldėsi žmogus. Kaip paaiškėjo, tai buvo to paties viešbučio svečias, kuris supainiojo kambarius. Jis gyvena vienu aukštu aukščiau“, – žiniasklaidai teigė rusų delegacijos atstovas Azatas Kadyrovas.

Primename, kad po J. Jefimovos patirto fiasko jos tėvas Andrejus papasakojo, kad į jos kambarį naktį stengėsi patekti nepažįstami asmenys.

„Šią naktį kažkas laužėsi į Julijos viešbučio numerį ir ją pažadino, – A. Jefimovas sakė agentūrai TASS. – Kol kas nežinome, kas tai buvo. Dabar aiškinamės dėl to incidento. Žinoma, tai galėjo turėti reikšmės jos šios dienos rezultatui.“

Pasak Rusijos plaukimo rinktinės buvusio vyriausiojo trenerio Andrejaus Voroncovo, J. Jefimovos nesėkmė gali būti susijusi ir su perdegimu po pergalės 100 metrų plaukimo krūtine finale, kur ji aplenkė 18-metę Rūtą Meilutytę ir tapo pasaulio čempione.

„Julija galėjo perdegti po iškovoto aukso medalio. Taip pat netikėtai gerus rezultatus atrankoje pasiekė kitos sportininkės. To niekada nėra buvę. Gal buvo neįvertintos priešininkės. Plaukimą reikėjo geriau suplanuoti. Juliją stebi visa šalis. Visi tikisi, kad ji vis dėlto pasirodys gerai ir iškovos medalius, kurios iš jos laukiame“, – pabrėžė A. Voroncovas.

Primename, kad 2012 m. Londono olimpiados bronzos medalio prizininkė J. Jefimova dėl dopingo vartojimo buvo diskvalifikuota 16 mėnesių. Dabar rusė grįžo į didįjį sportą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (619)