2 val. 41 min. 44 sek. tikrai nėra tas rezultatas, kuriuo būtų patenkinta V. Žūsinaitė. Ji liko toli nuo savo asmeninio rekordo – 2 val. 32 min. 50 sek., tačiau aplenkusi 46 varžoves užėmė 45-ą vietą.

„Kažkaip Rio de Žaneire pernai buvau ramesnė prieš startą ir trasoje kovingesnė, o dabar motyvacija buvo kritusi. Tačiau pabaigoje kažkaip susikaupiau ir pradėjau „gaudyti“ varžoves. Kai mačiau priekyje bėgančias, norėjosi „sugauti“ ir šiek tiek susiėmiau“, – komentavo ji.

Stajerė teigė, kad norėjo „tilpti“ į 2 val. 40 min., tačiau to padaryti nepavyko: „Džiaugiuosi, kad finišavau, pakovojau pabaigoje. Kiek galėjau, tiek padariau. Šiais metais buvo daugiau geresnių treniruočių, bet laukimas atrodė ilgesnis nei prieš Rio olimpiadą“.

Pasaulio čempione tapo trasą per 2:27:11 val. įveikusi Bahreino atstovė Rose Chelimo, sidabro medalį iškovojo kenietė Edna Ngeringwony Kiplagat (2:27:18), o bronzą – amerikietė Amy Cragg (2:27:18). Itin kovingame finiše visos trys prizininkės pasiekė savo geriausią sezono rezultatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)