„Orleane vykusiame turnyre gal kiek persišaldžiau ir ketvirtfinalio mače pajutau nugarą. Kaip ir galvojome, nieko labai rimto, tiesiog reikia šiek tiek pailsėti. Paskutiniu metu teko nemažai žaisti mačų, buvo intensyvios treniruotės. Apsilankėme pas Dalių Barkauską, jis taip pat rekomendavo duoti nugarai poilsio“, - pasakojo R. Berankis.

Nuo rugsėjo vidurio tenisininkas sudalyvavo penkiuose „Challenger“ serijos turnyruose. R. Berankis pasiekė tris pusfinalius, vieną ketvirtfinalį ir vieną aštuntfinalį. Tenisininkas sužaidė 17-a mačų iš kurių laimėjo 12-a. R.Berankis per šiuos turnyrus savo ATP taupyklę papildė 150 reitingo taškų ir pakilo į 114-ą vietą.

„Nusprendėme nerizikuoti. Ričardas šiek tiek pailsės. Penktadienį po truputį pradėsime treniruotis, o kitą savaitę vyksime į Ženevą, vėliau turnyras Bratislavoje ir kelionė į Helsinkį. Tiesa tai dar tik planai. Svarbiausia sveikata. Jeigu reikės daugiau laiko, ilsėsimės ilgiau. Bet dabar planas toks“, - pasakojo sportininko treneris R.Balžekas.

Praėjusiais metais Bratislavoje vykusiame turnyre R.Berankis pasiekė ketvirtfinalį, o Suomijos sostinėje vykusiame turnyre tapo čempionu ir pateko į pirmą ATP šimtuką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją