75 tūkst. žiūrovų palaikomi Velso žaidėjai sėkmingiau pradėjo rungtynes ir jau 9-ą minutę prieš traumų išretintą Anglijos komandą pirmavo 10:0. Po pirmojo kėlinio šeimininkai vis dar turėjo 8 taškų pranašumą - 16:8. Antrajame kėlinyje daug kritikos praėjusiais metais susilaukusio trenerio Stuarto Lancasterio išklausę Anglijos regbininkai gerokai pagerino savo gynybą ir pelnė 13 taškų be atsako. Tai nutildė trenerio kritikus ir parodė, kad jis vertas pasirašyto trejų metų kontrakto.

Anglijos komandoje žaidė net penki „Šešių nacijų“ turnyro debiutantai. Visi jie norėjo įrodyti, kad yra verti trenerio pasitikėjimo, o labiau patyrę žaidėjai norėjo atsirevanšuoti Velsui už skaudžią nesėkmę Kardife prieš dvejus metus 3:30.

Žeminimus Anglijos komandoje atliko Anthony Watsonas ir Jonathanas Josephas, dar 11 taškų pridėjo taikliais smūgiais koja pasižymėjęs George'as Fordas.

Pirmajame kėlinyje Velso rinktinę į priekį vedė kamuolį įskaitiniame plote prispaudęs Rhysas Webbas bei taikliosios kojos savininkas Leighas Halfpenny'is.

Šeštadienį vyks dar dvejos pirmojo turo rungtynės. Italijos komanda Romoje priims Airijos regbininkus, o Prancūzijoje šeimininkai išmėgins jėgas su Škotijos rinktine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)