Lietuvos tinklinio federacijos generalinis sekretorius Juozas Lapeika kviečia tinklininkus nesnausti.

„Mažoji LTF taurė yra skirta visiems mylintiems tinklinį žmonėms, kurie nori žaisti, bet nesportuoja profesionaliai ir Lietuvos čempionate neužima prizinių vietų. Labai norisi, kad šių varžybų geografija plėstųsi, ji apimtų įvairiausius rajonus, miestelius, mokyklas. Laukiamos tiek veteranų, tiek jaunimo, moksleivių, įmonių ir organizacijų komandos. Mėgėjus kviečiu nesibaiminti ir išbandyti savo jėgas žaidžiant ne tik prieš savo miesto, bet ir visos šalies tinklininkus. Norėtume, kad LTF Mažosios taurės turnyro metu kiekviename Lietuvos kampelyje būtų žaidžiamas tinklinis, kad tai būtų impulsas susikurti naujoms komandoms ir atgimti senoms.“

Pagal nuostatus, LTF Didžiosios taurės varžybose galės dalyvauti 1 - 5 vietas 2014 metų Lietuvos vyrų tinklinio čempionate ir 1 - 4 vietas Lietuvos moterų tinklinio čempionate užėmusios komandos bei 2 geriausios 2014 metų Mažosios taurės varžybų komandos.

Tuo tarpu Mažosios taurės turnyro dalyviams jokie apribojimai netaikomi. Abiejų taurių varžybos vyks dviem etapais – atrankos ir finalo. Atrankos etape komandos bus burtais suskirstomos į poras. Pralaimėjusi komanda iš tolesnių varžybų iškris. Finalo etapas vyks vieno rato sistema vienu turu, jame dalyvaus 4 geriausios komandos.

LTF Didžiosios ir Mažosios taurių varžybos vyks 2014 metų spalio – lapkričio mėnesiais. Burtų traukimas numatomas spalio 8 dieną 13.00 val. Kūno kultūros ir sporto departamente Žemaitės g. 6, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją