Dvikovoje tarp dukart Lietuvos čempionų „UV 2003“ ir SK „Ardas“ netruko intrigos. Du kėlinukus nė vienai komandai nepavyko nuginkluoti patikimai žaidusių vartininkų ir tik trečioje rungtynių dalyje pirmieji ledus pralaužė „Ardo“ žaidėjai. Po greitos kontratakos, antrą kėlinuko minutę, pasižymėjo Artūras Macijauskas. Iki tol rungtynėse nei vienai komandai neturint akivaizdžios persvaros žaidime, pasiektas įvartis buvo rimta paraiška į galutinę pergalę, bet grindų riedulys tuo ir įdomus, kad situacijos rungtynėse gali keistis akimirksniu.

Po 5 minučių čempionams išlyginus rezultatą (įvarčio autorius Jurijus Kondratovičius ), įvarčiai pasipylė vienas po kito. Sužaidus kiek daugiau nei pusę trečiojo kėlinuko laiko, rezultatas buvo jau 4:1 „UV 2003“ naudai. Per likusias 8 rungtynių minutes komandos pelnė dar 3 įvarčius, o galutinę pergalę 6:2 (0:0,0:0,6:2) iškovojo „UV 2003“.

Įvarčiai: „UV 2003“ – 46' J.Kontratovičius, 47' J.Kontratovičius (rez.perdavimas Eimantas Rudys), 49' Mindaugas Varnelis, 51' Erik Korsukov (E.Rudys), 56' Mažvydas Satkus, 58' M.Varnelis

SK „Ardas“ – 41' A.Macijauskas (Andrius Mickus), 53' Jaunius Dovsevičius

Antrose rungtynėse vicečempionai, SK „Andajus“, nepasigailėjo pirmenybių debiutantų, FLC „Vilnius“ komandos, sutriuškinę ją net 13:1 (1:4,0:4,0:5).

Tik šios vasaros pabaigoje susiburusiems pastarosios komandos žaidėjams dar sunku varžytis su ne pirmus metus grindų riedulį žaidžiančiais varžovais.

Jau nuo pat rungtynių pradžios išryškėjo SK „Andajus“ persvara. Po 8 žaidimo minučių švieslentėje švietė rezultatas 3:0. Dar po minutės FLC „Vilnius“ kiek sušvelnino varžovo turėtą persvarą - po tikslaus komandos kapitono, Edvardo Cirtauto, perdavimo, pirmąjį įvartį į klubo metraštį įrašė Dmitrij Jevstafjev. Bet tai ir buvo viskas ką leido savo varžovams SK „Andajus“. Naudodamiesi gana dažnomis varžovų klaidomis, vicečempionai per antrąjį ir trečiąjį kėlinukus sparčiai didino savo persvarą, o prie to labai ženkliai prisidėjo puolėjai Tomas Toločka ir Artūras Verbickas, kartu pelnę net 9 iš 13 komandos pelnytų įvarčių.

Įvarčiai: SK ‚Andajus“ – 2' T.Toločka, 4' Egidijus Malachovskis (Darius Burbulys), 8' T.Toločka (E. Malachovskis), 19' T.Toločka, 21' A.Verbickas, 29' T.Toločka (E. Malachovskis), 30' A.Verbickas (T.Toločka), 31' A.Verbickas, 44' Nerijus Baliūtis (Remigijus Masilionis), 48' Rolandas Bačkys (D.Burbulys), 53' T.Toločka (A.Verbickas), 57' A.Verbickas, 58' E. Malachovskis.

FLC „Vilnius“ – 9' D.Jevstafjev (E.Cirtautas)

Turnyrinė lentelė: (Komanda; Perg.; Lyg.; Pral.; Įvarčiai; Tšk.)

1. SK Andajus 1 0 0 13-1 3
2. UV 2003 1 0 0 6-2 3
3. SK Ardas 0 0 1 2-6 0
4. FLC Vilnius 0 0 1 1-13 0

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją