Airijoje vyksta seksualinės prievartos akto tyrimas, kuriame, kaip teigiama, įsivėlęs ir C. McGregoras. Incidentas vyko praėjusių metų naktį į gruodžio 10 dieną, viename iš Dublino viešbučių.

Tuomet iškviesta policija atliko analizes, tačiau kaltinamojo neįvardino, buvo žinoma tik tai, kad tai garsus sportininkas. Žiniasklaidoje buvo spėjama, kad tai – C. McGregoras.

Sausio mėnesį kovotojas buvo iškviestas apklausai ir vėliau paleistas, tačiau tyrimas vis dar vyksta. C. McGregoro advokatai situacijos nekomentuoja.

Žinia apie tai pasirodė nepraėjus nė 24 valandoms po to, kai airis netikėtai paskelbė apie kovotojo karjeros pabaigą.

„Ši istorija jau seniai yra žinoma, tačiau neaišku, kodėl būtent dabar ji buvo paviešinta žiniasklaidoje, – ESPN kalbėjo C. McGregoro komandos atstovė Karen Kessler. – Prielaida, kad karjeros pabaigos paskelbimas ir šis incidentas kažkaip susiję, yra neteisinga“.

Airis ne pirmą kartą patenka į teisėsaugos akiratį. Prieš dvi savaites C. McGregoras buvo sulaikytas Majami Byče, kai atėmė iš savo gerbėjo telefoną ir jį sudaužė ant žemės. Žvaigždei nepatiko, kad jį filmavo.

Nukentėjęs fanas parašė pareiškimą policijoje, o sugadintą daiktą įvertino 1000 dolerių. C. McGregoras buvo sulaikytas ir po apklausos paleistas už 12,5 tūkst. dolerių užstatą.

Teigiama, kad jam bus pateikti kaltinimai chuliganizmu. Tačiau vargu ar jam gresia daugiau nei nei bauda. Teismo data numatyta balandžio mėnesį.

Anksčiau C. McGregoras įsivėlė į istoriją, kai užpuolė autobusą su UFC kovotojais Niujorke. Tuomet teismas jam skyrė paskaitų, kaip valdyti pyktį, išklausymą ir penkias dienas viešųjų darbų. Kaltę jis pripažino ir bausmę atliko.

Paskutinį kartą C. McGregoras UFC ringe kovojo praėjusių metų spalį masinėmis muštynėmis ir diskvalifikacijomis pasibaigusioje dvikovoje su Rusijos atstovu Chabibu Nurmagomedovu. Airis (21 pergalė ir 4 pralaimėjimai) tuomet pralaimėjo techniniu nokautu.

Prieš paskelbdamas apie savo karjeros pabaigą C. McGregoras televizijos šou laidoje „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ kalbėjo, kad veda derybas dėl grįžimo į aštuoniakampį liepą. Daugelis netikėtą jo sprendimą pirmadienį laiko dar vienu reklaminiu triuku.

Hey guys quick announcement, I’ve decided to retire from the sport formally known as “Mixed Martial Art” today.
I wish all my old colleagues well going forward in competition.
I now join my former partners on this venture, already in retirement.
Proper Pina Coladas on me fellas!

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) March 26, 2019

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)